WIE WE ZIJN

Over Ons

HISTORIE

20 Jaar Ervaring

A.U.B. Brandpreventie is een bedrijf dat sinds 1998 bestaat. Ook heeft het eigen opgeleide vakmensen in dienst die zowel Promat, Gyproc als Hilti certificaten hebben.

A.U.B. Brandpreventie is als bedrijf VCA gecertificeerd en is een erkend verwerker van Gyproc en Promat systemen.


ONZE MISSIE

Brandveilig bouwen

Brandveilig bouwen, daar draait het bij A.U.B. Brandpreventie om. In de praktijk van alle dag, liggen goede adviezen niet "kant-en-klaar" op de plank. Toch is een goed advies essentieel bij brandveilig bouwen. Met plaatmaterialen alleen bent u er niet. U moet de brandveiligheid van uw constructie kunnen aantonen.

Bijvoorbeeld een 60 minuten brandwerend plafond of een correcte schachtafsluiting, daar zijn testrapporten voor nodig. Die zijn bij ons aanwezig. Ook omdat de regelgeving een complexe materie is, en de aansprakelijkheid bij het niet goed navolgen van de wetgeving zwaar kan wegen.

Het gaat niet alleen maar om de prijs van materiaal; zaken als montage-uren, flexibiliteit en kwaliteit bepalen de kosten van de totale constructie.

A.U.B. Brandpreventie biedt u kosteloos de zekerheid van een goed schriftelijk advies voor brandveilige constructies.Tevens hebben wij een zagerij waar alle plaatmaterialen op maat gezaagd worden. U kunt bij ons ook terecht voor het leveren en/of verzagen van diverse plaatmaterialen.Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

073 511 8258thin
Neem contact met ons op
Adresgegevens

Vimmerik 28, 5253 CB, Nieuwkuijk

Telefoon: 073 511 8258

Email: info@aub-brandpreventie.nl

to top button
nl_NLDutch